Sun8.13 Mon8.14 Tue8.15 Wed8.16 Thu8.17 Fri8.18 Sat8.19
Rise & Ride Julie 9:15 AM 60 min
TRX Pilates Allison 9:30 AM 50 min
Meditation Dana 10:30 AM 30 min
Sunday Flow Dana 11:15 AM 75 min
Hip-Hop Ride Todd 2:00 PM 50 min
Community Vinyasa- FREE Drew 4:30 PM 60 min
Yin Yoga Mary 6:00 PM 60 min
 
Rise & Ride Todd 6:00 AM 60 min
TRX Circuit Amina 6:30 AM 50 min
TRX Combination Amina 5:30 PM 50 min
Trap Monday Ride Julie 6:30 PM 50 min
Todd's Tunes Ride Todd 7:30 PM 50 min
Candlelight Yin Tiffany 8:30 PM 60 min
 
Rise & Ride Ryan 6:15 AM 50 min
TRX Combination Amina 7:00 AM 50 min
Blend Yoga Amina 8:15 AM 60 min
TRX Pilates Allison 6:00 PM 50 min
Julie Jam's Ride - Soca Edition SJulie 6:30 PM 50 min
Lipstick & Lunges Amina 7:00 PM 60 min
Drake vs Lil Wayne Ride Laura 7:30 PM 50 min
Prenatal Yoga Jackie 8:30 PM 60 min
 
Rise & Ride STodd 7:00 AM 50 min
Buns and Guns Amina 7:00 AM 50 min
Gentle Yoga Amina 8:15 AM 60 min
TRX Circuit Training Amina 5:30 PM 50 min
Happy Hour Ride! Laura 5:30 PM 50 min
Laura Top Picks Ride SLaura 6:30 PM 50 min
Yin Yoga Tiffany 7:30 PM 60 min
 
Rise & Ride Laura 6:15 AM 50 min
TRX Circuit Training Amina 7:00 AM 50 min
TRX Combination Amina 6:00 PM 50 min
Julie's Jam's Ride Julie 6:30 PM 50 min
Evening Meditation Tiffany 7:45 PM 30 min
Candlelight Yin Tiffany 8:30 PM 60 min
 
Rise & Ride Ryan 6:45 AM 50 min
Julie's Jams Ride Julie 9:30 AM 50 min
Intro to Vinyasa Drew 6:00 PM 60 min
Restorative Yoga Joseph 7:15 PM 60 min
 
Vinyasa Lily 8:00 AM 60 min
Top Jams Ride! Laura 9:00 AM 60 min
Bootcamp Amina 9:30 AM 50 min
TRX Combination Amina 6:00 PM 50 min
Trap Spin - Explicit Lyrics Julie 7:00 PM 60 min