Sun6.23 Mon6.24 Tue6.25 Wed6.26 Thu6.27 Fri6.28 Sat6.29
Hot Vinyasa LCD Hot Alice 8:30 AM 75 min
Rise & Ride Pop-up with Julie LCD SJulie 9:15 AM 60 min
Hatha Yoga LCD Hot Megan 10:15 AM 75 min
Rhythm Ride! LCD Todd 2:00 PM 60 min
Community Yoga $5 Donation LCD Hot Drew 4:00 PM 60 min
Yin Yoga LCD Hot Megan 5:30 PM 60 min
 
Rise & Rhythm Ride LCD Kennedi 6:15 AM 50 min
TRX Mash-up LCD Lyndsey 6:45 AM 50 min
Hot Vinyasa Yoga LCD Hot Erin 7:00 AM 60 min
Blend Yoga LCD Hot Drew 9:00 AM 60 min
TRX Combination LCD Amina 5:30 PM 50 min
Trap Monday Ride LCD Amina 6:30 PM 50 min
Mat Pilates LCD Hot Stephanie 6:30 PM 50 min
Hot Vinyasa Yoga LCD Hot SAlice 7:30 PM 60 min
 
TRX HIIT LCD Jacob 5:45 AM 45 min
Rise & Ride LCD D'Marco 6:15 AM 50 min
Blend Yoga LCD Hot Alice 9:00 AM 60 min
Fusion Pilates LCD Hot Stephanie 12:15 PM 50 min
cancelled LCD Stephanie 1:30 PM (50 min)
Top Trap Ride-Explicit Lyrics LCD Amina 6:30 PM 50 min
Hot Vinyasa Yoga LCD Hot Lindsey 6:30 PM 60 min
Candlelight Yin + Nidra LCD Hot Megan 7:45 PM 60 min
 
Rise & Ride LCD Emma 6:15 AM 50 min
Kettlebells LCD Jacob 6:45 AM 50 min
Later AM Ride LCD Amina 9:00 AM 50 min
Mat Fusion LCD Hot Rebecca V. 5:30 PM 50 min
Ridin' with Marco!-- Explicit Lyrics LCD D'Marco 6:30 PM 50 min
TRX x Kettlebells LCD Jacob 6:30 PM 50 min
Hot Vinyasa Yoga LCD Hot Alice 6:35 PM 60 min
Yin Yoga LCD Hot Tiffany 7:45 PM 60 min
 
TRX HIIT LCD Jacob 5:45 AM 50 min
Rise & Ride LCD Todd 6:15 AM 50 min
Buns & Guns LCD Lyndsey 6:45 AM 50 min
Pilates 101 LCD Hot Lyndsey 9:30 AM 50 min
Prenatal Fitness LCD Amina 5:30 PM 60 min
Form + Flow LCD Hot Megan 5:45 PM 60 min
Hip-Hop/Pop Ride- Explicit Lyrics LCD Angie 6:30 PM 60 min
Hot Vinyasa LCD Hot SLindsey 7:00 PM 60 min
Restorative Yoga LCD Hot STiffany 8:15 PM 60 min
 
Rise & Ride LCD Emma 6:45 AM 50 min
Hot Vinyasa LCD Hot Diandra 7:00 AM 60 min
Later Rise & Ride LCD Amina 9:30 AM 50 min
Sculp-late LCD Hot Rebecca V. 12:00 PM 50 min
Weekend Warm-Up! LCD Connar 6:00 PM 50 min
cancelled LCD Hot Tiffany 6:00 PM (60 min)
Restorative Yoga+Nidra LCD Hot Megan 7:15 PM 75 min
 
TRX Combination LCD Stephanie 8:00 AM 50 min
Hot Vinyasa Yoga LCD Hot Tiffany 8:30 AM 60 min
Top Jams Ride! LCD D'Marco 9:00 AM 60 min
Bootcamp LCD Amina 9:30 AM 60 min
Prenatal LCD Hot Tiffany 10:00 AM 60 min
Kettlebells LCD Jacob 11:00 AM 50 min
cancelled LCD Julie 7:00 PM (60 min)